E-bikes

Vanaf heden kan u ook voor elektrische fietsen vertrouwen op ons huismerk Philsor. Deze zijn allemaal voorzien van de betrouwbare Shimano STEPS motor en batterij, want bij Philsor willen we u uiteraard een zeer kwaliteitsvolle fiets leveren.

We bieden de fietsen aan in drie uitvoeringen: de goedkopere 7-speed Altus uitvoering, de sportieve 10-speed Deore uitvoering en de klassiekere Nexus 8 uitvoering. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in een dames- of herenversie.

Zoals u gewoon bent van ons, bieden wij u veel flexibiliteit op het vlak van kleuren. Op onze website staat een beperkt aantal voorbeelden, maar zolang u het design behoudt kan u de kleuren veranderen naar wens.

Klik op een van onderstaande modellen voor meer info.


Philsor STEPS Altus Basisprijs: € 2129,-


Philsor STEPS Deore Basisprijs: € 2899,-


Philsor STEPS Nexus Basisprijs: € 2899,-

Sinds kort hebben we ook een aantal Philsor E-bikes voor de meer prijsbewuste koper. Dit zijn vaste modellen, met vast kleur en voorzien van de Bosch ActiveLine motor en een 300Wh Bosch PowerPack batterij. Klik voor meer info op een van onderstaande modellen.


Philsor ActiveLine Alivio Prijs: € 1799,-


Philsor ActiveLine Nexus Prijs: € 1799,-


© Robin Rosseeuw, Fietsen Philsor. Achtergrondfoto © Joeri De Coninck. Alle rechten voorbehouden. Alle op deze website vermelde prijzen, afbeeldingen, specificaties e.d. dienen louter als illustratie en zijn niet bindend.
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door onze website te gebruiken, aanvaardt u ons gebruik van cookies. Voor meer info: klik hier