Bezoek onze webshop

E-bikes

Ook voor elektrische fietsen kan je vertrouwen op ons huismerk Philsor. Al naargelang het model zijn deze voorzien van het Shimano STEPS-aandrijfsysteem, een Bafang achterwielmotor of onze eigen zeer krachtige middenmotor met een koppel van maar liefst 85Nm. Klik op een van onderstaande modellen voor meer informatie.
Leest u alles liever in foldervorm? Download hier de folder


Philsor E-GRV

Uniek exemplaar: onze elektrische gravelbike/racefiets E-GRV. Met dezelfde krachtige middenmotor (85Nm) als de E-ONE en een lichtgewicht 378Wh batterij, mooi ingewerkt in het frame, is dit een ideale fiets voor wie graag met de koersfiets rijdt, maar fysiek een duwtje in de rug nodig heeft. 8 versnellingen en TRP HY/RD schijfremmen.


Philsor E-ONE

De E-ONE is onze sportiefste e-bike. De krachtige middenmotor van topkwaliteit, met een koppel van maar liefst 85Nm, staat garant voor een zeer krachtige, maar ook soepele ondersteuning. De 533Wh batterij is mooi weggewerkt in de onderzijde van het frame, maar is tegelijk uitneembaar. In combinatie met 9 versnellingen en hydraulische schijfremmen krijgt u hiermee een e-bike die zowel voor gebruik op de weg als op onverhard terrein geschikt is. Kan ook voorzien worden van banden met mountainbikeprofiel.
Op deze foto staan zadel en stuur beiden in hun hoogste stand, zodat ze allebei lager kunnen gemonteerd worden zonder beschadiging. De omgekeerde beweging is moeilijker.Philsor E-TWO

De E-TWO is een e-bike die nog altijd zeer sportief oogt, maar van de nodige extra's voorzien is die hem ook zeer geschikt maken voor dagdagelijks gebruik, bijvoorbeeld boodschappen. Hij krijgt dezelfde krachtige 85Nm middenmotor als zijn broertjes, net als de handig weggewerkte 533Wh batterij die voor een mooie actieradius zorgt. Ook deze krijgt 9 derailleurversnellingen en hydraulische schijfremmen. Beschikbaar in zowel een dames‐ als herenmodel.


Philsor E-THREE

De E-THREE verschilt qua onderdelen en montage quasi niets van de E-TWO, maar oogt vooral iets klassieker door het monotube damesframe. De afmontage is met 9 versnellingen, hydraulische schijfremmen, een 85Nm middenmotor en een 533Wh batterij in de framebuis nog altijd even sportief. Het is een e-bike waarmee u bij wijze van spreken overal mee weg kan: boodschappen, woon-werkverkeer, recreatieve én sportieve fietstochten.


Philsor STEPS-C Altus

De STEPS-C is een zeer betrouwbare e-bike voor alledaags gebruik, bijvoorbeeld in de stad. De beproefde Shimano E5000 middenmotor heeft met een koppel van 40Nm ruim voldoende voor ritten in de stad of rustige recreatieve ritten. Een 400Wh batterij zit in de bagagedrager, die voor de stevigheid aan het frame gelast is. Die stevigheid wordt nog versterkt door de vaste voorvork. De 8 versnellingen en hydraulische schijfremmen maken dit tot een prima fiets.


Philsor E-Onus

De E-Onus is een prima fiets voor wie met een beperkt budget toch het comfort van een elektrische fiets wenst. Met 7 versnellingen en v-brakes beschikt deze over alle basics die u in de omgeving nodig heeft. De motor zit in het achterwiel en werkt met een trapsensor. De batterij zit in de bagagedrager en is eenvoudig uitneembaar om op te laden. De batterij heeft een capaciteit van 400 Wh.


© Robin Rosseeuw, Fietsen Philsor. Achtergrondfoto © Joeri De Coninck. Alle rechten voorbehouden. Alle op deze website vermelde prijzen, afbeeldingen, specificaties e.d. dienen louter als illustratie en zijn niet bindend.
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door onze website te gebruiken, aanvaardt u ons gebruik van cookies. Voor meer info: klik hier